Austrougarska za Prvi maj 2018 – 23 euro [UPDATE]

[UPDATE 29.01.2018] Nova cijena je 23 euro. Registrujte se na AIRBNB preko našeg linka, dobit ćete popust od 20 eura, i otputujte u Beč i Budimpeštu skoro pa besplatno.

Ova odlična kombinacija za Prvi Maj je postala još jeftinija. Umjesto 37 eura za povratnu kartu, sada je cijena samo 29 eura. Mislimo da nema potrebe razmišljati više o ovoj karti i da treba kupiti dok je cijena ovako niska.

Imamo osjećaj da ove godine praznici padaju na super dane, pa se sve nešto može spojiti sa vikendom i napraviti neki pristojan odmor od toga. Ovaj put imamo ideju da Prvi maj, taj socijalistički praznik provedemo u srcu nekadašnje Austrougarske Monarhije, i tom prilikom posjetimo Beč i Budimpeštu. Za one kojima ovo nije dovoljno, može se po želji ubaciti i Bratislava ili Gyor. Sve ovisi koliko želite da se zadržite na svakom od ovih mjesta. Direktni su letovi iz Sarajeva za Budimpeštu, odnosno iz Beča za Tuzlu. Između Budimpešte i Beča je bezbroj opcija. Onu koju mi preporučujemo uvijek je FlixBus, cijene su već od 20 eura. Detalje provjerite na ovom linku: FlixBus.

Da se vratimo na avio karte. Polazni let je iz Sarajeva za Budimpeštu, petak poslijepodne, taman poslije posla, lagano na aerodrom, i avantura počinje. Cijena? 10 euro.

Povratna karta je iz Beča za Tuzlu, u srijedu, drugog maja, navečer, i u Tuzli ste sat prije ponoći.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naravno kao i uvijek do sada, gledamo cijenu sa Wizz Air Club popustom. Ako niste još uvijek u toku s pogodnostima ove članarine, pronađite detalje na članku objavljenom prije nekoliko dana – Wizz Air Discount Club.

Smještaj potražite na sljedećim linkovima:

Beč – najpovoljniji smještaj OVDJE

Budimpešta – najpovoljniji smještaj OVDJE

Kako još dodatno uštedjeti na smještaju?

Registrujte se preko nas na AIRBNB i ostvarite 20 eura kredita koji možete potrošiti prilikom prve rezervacije – Airbnb 20euro popust prilikom registracije

Cijene iznajmljivanja sobe u Beču i Budimpešti su već od 20 eura za dvije osobe. Sa ovim popustom dobijete jedan dan besplatno. Čak i ukoliko niste planirali sada putovati registracijom osiguravate popust na svom računu, kad god odlučite da prvi put izvršite rezervaciju preko AIRBNB-a.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

scroll to top