Tuzla – Milan

Tuzla – Milan

Milano je ekonomsko središte Italije, grad bankarstva, industrije i modnih kuća, koji leži na temeljima impresivnog kulturnog nasljeđa umjetničkih galerija i crkava. No, već i 40-minutna vožnja vlakom vodi vas do jezera uz koja se protežu ribarska mjestašca, vile i mirna utočišta. Zbog svoje neizmjerne ljepote jezero Como je oduvijek elitno mjesto na kojem su mnogi poznati imali i imaju svoje kuće za odmor – od Madonne i Georgea Clooneyja, preko Giannija Versacea i Ronaldinha do Sylvestera Stallonea, Juliana Lennona i Richarda Bransona.

Bilo da je vaš izbor 4 ili 6 dana u Milanu, cijena je ista, datumi slični. Dostupni su i mnogi drugi datumi, možete nas kontaktirati za neke koje vam odgovaraju, ili sami pronađite na stranicama Wizz Air i Ryainair.

Karte kupujete direktno na njihovim stranicama. Za Wizz Air uzimamo Wizz Air Club cijenu karte jer samo na ovom putovanju uštedimo 10 eura za dvije osobe.

Važno je napomenuti da se cijene stalno mijenjaju, ali za ovu cijenu možemo reći da će ići samo “gore”, pa se na vrijeme osigurajte i kupite po najnižoj cijeni.

Sretan put!