Wanderluster

Wanderluster.info je neprofitni web-portal nastao iz čistog entuzijazma i ljubavi prema putovanjima. Naša želja je da vas informišemo o trenutnim mogućnostima jeftinih putovanja, nudeći vam raznolike opcije za vaše odmor i istraživanje destinacija koje vam do sada nisu bile dostupna opcija.

Većina naših objava će biti fokusirana na putovanja iz Bosne i Hercegovine (aerodromi Tuzla TZL i Sarajevo SJJ), međutim u nedostatku prisustva mnogih low-cost letova iz Bosne i Hercegovine, u naše objave ćemo uključiti i druge aerodrome iz zemalja okruženja (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Mađarska, Italija).

Pored informacija o jeftinim avio kartama, očekuje vas pregršt korisnih informacija o smještaju na različitim destinacijama, preporukama što vidjeti i posjetiti, kao i zanimljivostima koje bi mogle interesovati svakog low-cost putnika.

Za sva vaša pitanja, sugestije i pohvale kontaktirajte nas preko našeg facebook profila: www.facebook.com/wanderlusterinfo ili u komentarima ispod određenih objava.

Bon Voyage!