Poljska – Varšava u aprilu – karta + smještaj za 100 euro

Imamo osjećaj da je Varšava nepravedno zanemarena na listi turističkih destinacija. Među drugim centralno-europskim destinacijama prednjače Beč, Prag, Budimpešta kao sigurni odabiri jednog prosječnog turista. Poljska je uvijek negdje između, niti previše egzotična a ni previše otkrivena, pa zašto je onda ne posjetiti?
Osim zanimljive centralno-europske arhitekture u Varšavi možete očekivati lude noćne provode jer grad zaista živi, i Poljaci (i Poljakinje) se vole i znaju zabavljati. Hrane i pića na stolu vam također neće faliti. Hrana je uglavnom bazirana na tijestu i mesu, teška i zasitna, ali idealna za duge šetnje i večernje izlaske, jer će vam energije trebati. Na kraju, najveća preporuka ide za poljska craft piva, na koje su domaćini itekako ponosni. Danas u Poljskoj postoji više od 250 proizvođaća piva, sa preko 1000 različitih vrsta koje oni proizvode. Izbor je zaista veliki, pa se nemojte zaustaviti dok ne nađete ono koje vam najviše odgovara.Zbog svega nabrojanog, odlučili smo da vam ponudimo kompletan aranžman, kartu i ideje za smještaj, kako bi ovaj put bio što jeftiniji i pristupačniji svima.

Povratna avionska karta Tuzla – Varšava 68,15 euro

19.04. 11:25 Tuzla – Keln – 11,24 euro 
19.04. 18:05 Keln – Varšava – 9,99 euro
22.04. 10:00 Varšava . Geteborg – 19.36 euro
22.04. 15:05 Geteborg – Tuzla – ‎27,56 ​euro

Smještaj već od 8 eura po osobi

Različite opcije smještaja su dostupne, zavisno od vaših preferencija, izdvojili smo dvokrevetnu i trokrevetnu sobu po jako povoljnijim cijenama i dobrim recenzijama prethodnih gostiju:

Dvokrevetna soba u Hipstel Hostelu – 15 euro/osobi

Hipstel Warsaw – dvokrevetna privatna soba već od 15 euro/osobi

Trokrevetna soba u Guest house “Fox Center Rooms” – 12 euro/osobi

Fox Center Rooms – cijena po osobi 12 euro

Kako još dodatno uštedjeti na smještaju?

Registrujte se preko nas na AIRBNB i ostvarite 21 euro kredita koji možete potrošiti prilikom prve rezervacije. https://goo.gl/Nd9acN
Cijene iznajmljivanja sobe u centru Varšave polaze već od 15 eura za dvije osobe. Sa ovim popustom možete uštedjeti više od pola svog troška. Čak i ukoliko niste planirali sada putovati registracijom osiguravate popust na svom računu, kad god odlučite da prvi put izvršite rezervaciju preko AIRBNB-a.

Airbnb stanovi u centru Varšave već od 17 eura za dvije osobe

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

scroll to top