Porto 14 – 19. 03. 2019 za 81 euro

Ovo će biti jedna brza nedjeljna objava, jer smo imali već pregršt objava koje se tiču Portugala i jeftinih letova prema ovoj destinaciji. Obično se trudimo da napravimo ponudu za Portugal takvu da slijećemo u jedan grad, i onda se lagano pomičemo obalom prema drugom gradu, odakle imamo povratni let. Nekad je to bio Faro, skroz na jugu Portugala, nekada Porto, relativno na sjeveru Portugala. Uvijek je tu Lisabon, otprilike na sredini. Za ovakva putovanja treba minimalno 7-10 dana, bar prema našoj računici, ako želite sve da vidite i da ne žurite previše. Za one ultra brze, može i manje dana. Uglavnom, ovo neće biti jedna od tih “protočnih tura” kroz Portugal, nego ovaj put donosimo Porto, i to “samo” Porto. A Porto je sve osim “samo”.

Let je iz Tuzle preko Dortmunda za Porto, povratak preko Frankfurt Hahna, sa ugodnim presjedanjem od skoro 7 sati. Za protegnuti noge, popiti kafu i nastaviti dalje put. Kao i uvijek, obratili smo pažnju da vaš boravak uključi i dane vikenda, pa je polazak u srijedu, a povratak u ponedjeljak. Sve štima? Idemo! Ove četiri karte koštaju 81,13 euro.

14 MAR Tuzla – Dortmund 6:20 – 8:30 LINK
14 MAR Dortmund – Porto 15:25 – 17:05 LINK
19 MAR Porto – Frankfurt 09:05 – 12:45 LINK
19 MAR Frankfurt – Tuzla 19:40 – 21:35 LINK

Smještaj u Portu rezervišite na sljedećem linku: PORTO smještaj

Također se možete registrovati na AIRBNB preko ovog linka i dobijate 21 euro kredita za vašu prvu rezervaciju: Link za AIRBNB

Plaćanje smještaja je nepotrebi trošak i želite potpuni doživljaj vaše destinacije? Iskoristite Couchsurfing. Besplatno se prijavite OVDJE.

E pa … Sretan put!!!

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

scroll to top